BRYCE EN BLONDIE
  < Maart 2014 >  
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


   Dinsdag , 15 November 2005   

IN MEMORIAM

Lieve Mem,

Nooit zullen we je vergeten, jij eigenwijs heerlijk wijffie... Je kinhappen, je 'voorliefde' voor zwarte langharige honden, je onvoorwaardelijke moederinstinct, zelfs voor andermans puppy's... Hilly's Corner zal altijd jouw hoekje in ons BBK blijven, meisje! Van jou en niemand anders...

Je gaf ons het mooiste wat je ons hebt kunnen schenken: je liefde, je onvoorwaardelijke vertrouwen en onze twee prachtige bullenkinders Bryce en Blondie. Je leeft voort in zovele prachtige en lieve bullenkinders...

Lieve, allerliefste Hill, je bent veel te vroeg heengegaan, het is zo oneerlijk, zo ontzettend gemeen. Voor de zoveelste maal afgelopen maanden vragen wij ons af: WAAROM...?

Woorden schieten te kort, we zullen je zo ontzettend missen...

Lieve schat, je hebt nu eeuwige rust, geen pijn meer, geen moeite met ademhalen. Je mag met je eveneens veel te vroeg overleden puppenkindertjes gaan spelen, knuffelen, vertroetelen... Geef je ze een hele dikke knuffel van ons?

Elske & Vincent
Bryce & Blondie

31 Reacties 01:25 uur  

   Zondag , 6 November 2005   

Nou, het was me het daggie wel weer hoor... Mijn eerste keer als Betuwse Blonde Kaassnollebull in de Open Klas op show in Bleiswijk!!

Mamma en ikkie hebben de hele week al ruzie, want zij gaat iedere keer iets in ikkies oren spuiten wat ikkie helemaal niet wil... En ikkie moet ook al weken rare druppeltjes slikken en heb ander vlees gekregen waar ikkie moddervet van word... Kortom, toen mamma ikkie vanmorgen vertelde dat ikkie en zij naar sjo moesten, kon ikkie alleen maar wantrouwend zijn... Wat had zij nu weer voor ikkie in petto...???

Maar goed, ikkie en mamma vertrokken dus rond 8 uur, eerst nog effies geld en zenbine uit de muur halen, maar eindelijk waren we onderweg! Om kwart over 8 belde Tante Tries: 'waar zitten jullie?' Uuuhm...we zijn net het dorp uit...

Keurig om 9 uur kwamen we aan in Bleiswijk, helaas duurde het daarna nog 3 kwartier voordat ikkie en mamma de lange rij wachtenden voor de DA hadden doorgeploegd... Gelukkig stonden Tante Maria en Tante Thea met Nikita ook in de rij, dus ikkie en mamma vonden het niet erg om te wachten en we hebben lekker staan klessebessen.

Eenmaal binnen was het even zoeken: Tante Tries had gezegd dat ze bij de EHBO-post zouden zitten, maar helaas waren ze in geen velden of wegen te vinden. Net op het moment dat mamma begon te verzinnen dat er misschien meerdere EHBO-posten zouden zijn (jawel....soms kan ze echt logisch nadenken), liepen we Tante Kaatje en Tante Rilana tegen het lijf. En ook nog een hleboel andere bekende forumvrienden, en al snel was het duidelijk dat Tante Tries en Ome Sjors hun kamp elders hadden opgeslagen (en dus niet -meer-  bij de EHBO-post)... Tsja, dan kun je lang zoeken he...

Na een tijdje mocht ikkie mijn nieuwe sjo-lijntje om en gingen we naar de ring. Het was best hartstikke druk in de ring, er waren naast ikkie nog 11 andere mooie bullenmeisjes. Ikkie had besloten ikkies beste pootje voor te zetten, ongeacht wat mamma dit keer voor capriolen uit zou halen. Mamma wilde steeds weer dat ikkie bleef staan, en omdat de grond van koud beton was, vond ikkie dat ook helemaal niet erg! Ikkie heb dan ook (ok, af en toe ben ikkie even lekker languit gaan liggen en relaxed gaan zitten, maar mijn halfzusje Roza deed dat ook) de hele sjo keurig op vier pootjes gestaan en mamma was helemaal trots op ikkie!! En mamma heeft geen gekke dingen gedaan: ze heeft keurig rondgelopen, mij niet ondersteboven gehouden en mijn sjo-lijntje netjes vastgehouden. Ikkie ben helemaal trots op haar en wat ikkie betreft krijgt zij een Uitmuntend voor haar gedrag van vandaag :prots: !! Het lijkt erop dat ze het eindelijk gaat leren!!

Nadat de keurmeester ikkie op tafel betast had (ikkie vond het allang niet meer zo erg als eerder, begin het stiekem zelfs een beetje lekker te vinden ;-) ) en nadat ikkie een paar rondjes had gelopen, mochten mamma en ikkie de ring verlaten.... Wel jammer, maar toen mamma later mijn keurrapportje ophaalde, was ze helemaal blij en trots en stonden zij en Jooltje elkaar uitbundig te zoenen en feliciteren... Ikkie snap er niks van, maar ikkie kreeg toch een mooie gouden medaille mee naar huis!!!! Wat ikkie nog het aller- allerleukste vond, was dat er zoveel bekende bullenmeisjes bij ikkie in de ring stonden!!! En mamma heeft mij beloofd dat zij er de volgende keren ook vaak weer bij zullen zijn!!!

Ikkies keurrapportje:
Keurig teefje met mooi sprekend hoofd.
Neuspigment laat te wensen over.
Keurig oor.
Mooi oog.
Goede kinmarkering.
Harmonisch in voor- en achterhand.
Dipt wat in de rug, dit noemen we geen roach.
Lief en zacht karakter.
Toont keurig gangwerk
UITMUNTEND

Jippie!! Hoewel ikkie niet geplaatst werd, heb ikkie toch een uitmuntende kwalificatie gekregen!! Volgende keer moet mamma gewoon mijn neusje weer met watervaste zwarte stift bijwerken, en dan kom ikkie weer lekker bij de bordjes te staan!!!

Nou, ikkie ga nu even lekker want zo'n sjo is leuk, en het winkelen ook, maar het is wel akelig vermoeiend hoor!! Welteruszzzzzzz...

Jullie Blonde Snollebull!!

Reageer hier 17:36 uur  

   Vrijdag , 29 April 2005   

Zondag, 24 april 2005

 

Vanmiddag werden onze benches ingeklapt, ons speelgoed bij elkaar geraapt, botjes ingepakt en alles samen met de spulletjes van pappa en mamma in de auto gepropt. Wij zelf pasten er nog net bij, en na een paar uurtjes rijden parkeerde pappa eindelijk de auto. Helaas mochten we er nog niet uit, want we gingen ook nog eens 3 kwartier met de auto varen!! Onderweg op de boot ben ik helaas uitgegleden en belandde ik met mijn kop in een reddingsboei (zie fotohoek)...

Aan de andere kant van het water mochten we eindelijk definitief uit de auto en waren we in een geweldig mooi huisje, wat ons huisje-voor-n-week bleek te zijn!! Yessss!!! We zijn op vakantie op Amehoelaland!! Jippiiiiiieeeeeeeeee!!!!!!!!

 

Maandag, 25 april 2005

Vandaag, net als gisteren, een heerlijk zonnetje in een strak blauwe lucht. Al vroeg uit de veren om lekker bijtijds naar de zee te kunnen. Door de duinen van Ballum waren we vanuit het huisje binnen 10 minuten al bij de zee! En sodejosie zeg, wat hebben ze hier een grote zandbak!! Geen kip te bekennen, alleen van die witte en wit/zwarte vliegdingen waar je zoooo heerlijk achteraan kunt rennen!! Pup heeft haar korte pootjes dan ook uit haar lijf gerend (pffffonvoorstelbaar wat een onvermoeibaar meisje dat is) en ik heb me bezig gehouden met het kapot kraken van schelpjes. Tussen de bedrijven door Pup nog even uit het drijfzand  gered. Later op de middag nog lekker in de tuin liggen zonnen. Hmmmhet leven van een bulletje (of 2) op een drijfland is zo slecht nog niet!!!

 

Dinsdag, 26 april 2005

Ook vanmorgen weer prachtig weer en ook nu weer snel op stap. Vandaag op zoek naar een andere zandbak: bij Hollum ook weer zon heerlijk verlaten stuk zand gevonden waar we dit keer heel veel mossels vonden!! Wat een delicatesse zeg, zon mossel! Afgewisseld met wat stukjes zeewier echt een 5-sterrenmaaltijd! Pappa en mamma waren er minder blij mee, want iedere keer als we er eentje stonden te kraken, kwamen zij aangesneld. Of zouden zij er ook eentje hebben willen eten?? Na weer een paar uur in die immens grote zandbak te hebben rondgerend, zijn we naar huis gegaan en hebben wij een tijdje in de bench geslapen. Pappa en mamma gingen namelijk een boottocht maken en andere hondjes bekijken (zal ik er dan toch nog een zusje bij krijgen???). Toen ze thuis kwamen,hebben we weer lekker in de tuin gelegen en van het zonnetje genoten. Ik denk niet dat ik er een zusje bij krijg, pappa en mamma vinden 2 echt genoeg Jammer, want zon misvormd zeebulletje had best leuk in ons BBK kunnen rondzwemmen, toch?

 

Woensdag, 27 april 2005

Vanmorgen regenbah Hondenweer noemen ze dat, nou ik vind er niks niet wat aan hoor! Na een snel ochtendplasje vertrokken pappa en mamma om n of ander museum te gaan bezoeken. Dat museum ging over allerlei reddingsacties en boten of zo. Nou, ik red mezelf wel hoor, daar hoef ik niet voor naar een museum! En hoe ik andere bulletjes moet redden hoef ik ook niet in zon museum te leren, want daar heb ik als rasechte Commandobull al super veel ervaring mee! Maar goed, aan het einde van de ochtend brak het zonnetje alweer door en hebben pappa en mamma nog even genoten van het uitzicht vanaf de vuurtoren van Amehoelaland. s-Middags weer een heerlijke strandtocht gemaakt en dit keer wachtte ons een weer hele andere delicatesse: krab!!! Als klap op de vuurpijl vonden we nog een overheerlijke zeebaars van zon 40 centimeter lang die Blondie in haar bek mee naar huis wilde slepen. Helaas staken pappa en mamma, de spelbrekers, daar weer een stokje voor dus hebben we het grootste deel van die vis ter plekke op moeten peuzelen.

 

Donderdag, 28 april 2005

Ook vandaag weer lekker weer. Weliswaar hier en daar een wolkje, maar wel lekker genoeg om een rustdag in te bouwen. Ja, want zon strandverkenningstocht op Amehoelaland is ernstig vermoeiend hoor!! Pappa en mamma hebben nog even een klein uitstapje gemaakt en in de buik van een Blauwe Vinvis rondgewandeld, maar die actie kon mij niet boeien. Ik verkoos om lekker in ons huisje-voor-n-week te blijven slapen

 

Vrijdag, 29 april 2005

Ook vandaag weer een lekker zonnetje, maar op het strand hingen allemaal wolken. Zeedamp, noemden pappa en mamma het, en het gaf een heel mysterieus uitzicht. Wel heel mooi met af en toe het zonnetje erdoor, maar omdat het zicht soms zo slecht was, mochten we niet los. Jammer, maar aan de andere kant hebben we deze week al zo verschrikkelijk veel rondgerend dat we een gewone, stevige strandwandeling ook niet zo erg vonden. Helaas vandaag geen krabbetjes, zeebaarzen of andere lekkernijen gevonden. Na een overheerlijke lunch op een zonovergoten terras van een strandtent zijn we weer richting de boot gegaan en was ons weekje weg (bijna) ten einde Een heerlijke week waarin we al onze energie kwijt konden en genoten hebben van zon, zee en strand!!! Na in bad te zijn geweest ruiken we nu niet meer naar zeebull, maar gewoon weer naar Baby-bulletjes en resten slechts nog de herinneringen en de fotos aan deze geweldige week!

 

5 Reacties 21:29 uur  

   Zaterdag , 5 Maart 2005   

Mamma was vandaag de hele dag weer op pad met Braaises autootje, dus wij waren lekker thuis met pappa. Om een uur of 12 kwam buuffie Christel langs en ging mt Braais, maar znder mij weer weg...   Ik snapte er niks van, maar na zo'n 2 uurtjes kwamen ze weer thuis, Braais helemaal moe en voldaan en lekker opgefrist! Na onze lunch, waarbij pappa en buuffie Christel een bakkie deden, ging buuffie Christel weer weg, en zij nam (wr!!) Braais mee??? Zou hij bij haar gaan wonen??? Zou dat komen doordat ik niet altijd even lief voor hem ben??? Zou ik hem weggejaagd hebben...??? Lief broertje, zo heb ik het nooit bedoeld hoor...!!!


Om een uur of 3 kwam mamma weer thuis, om meteen daarna weer te vertrekken, maar gelukkig mochten pappa en ik (maar Braais was in geen velden of wegen te zien...) mee! Na een uurtje rijden stopten we en ging de deur van een heel mooi huis open en stond ik oog in oog met een prachtig mannelijk terriertje!! Mijn grote snollebollenhart ging meteen sneller kloppen, maar helaas vond dit terreurtje mij niet zo interessant... AU!!!! De tweede deuk in mijn snollebollenego binnen 1 week...!! Ze zeiden dat Terry misschien niet zo lekker was of pijn had, want er was net een tandje afgebroken. Ik hoop maar dat het daaraan lag, want dan kan ik de volgende keer wel lekker met hem snollebollen!!


Maar gelukkig was ook het leuke mensenpuppy (Mariska) er weer, die heeeeeel leuk met mij speelde! We gingen meteen lekker met z'n allen naar buiten het park in (ome Joost en tante Regine-from the border- gingen ook mee!!) en hebben heerlijk in de sneeuw gerend en gespeeld. Mariska ging steeds sneeuwballen maken maar ik kreeg het maar niet voor elkaar om ze te vangen en naar haar te apporteren... Iedere keer dat ik dacht zo'n sneeuwbal gevonden te hebben, verdween hij weer als sneeuw voor de zon???!!!


Na een tijdje kwamen we bij een meertje waar een hele groep van die eend-dingen dreven. Nieuwsgierig als ik ben, hobbelde ik daar natuurlijk direct naartoe en, oost-indisch doof als ik ben, luisterde ik natuurlijk niet naar pappa, mamma, ome Joost en tante Regine. Zij stonden maar te roepen dat ik terug moest komen, dat het gevaarlijk was etc. maar ik vond die eend-dingen er helemaal niet gevaarlijk uitzien en liep lekker door!! Ineens hoorde ik een harde "KRAK" en toen verdween zomaar de grond onder mijn pootjes!! Direct daarna ging ik koppie onder, en lag ik in het ijskoude water!! Stoer als ik ben, heb ik meteen mijn commandobullentrainingservaring toegepast en begon ik meteen aan mijn eigen reddingsactie. Spartelend en proestend lukte het mij om weer op een ander deel van het bevroren water te klauteren, maar in mijn ooghoek zag ik ineens ook pappa tot aan zijn knien in het water staan!! Was die sukkel ook op het bevroren water gaan staan!!! Wat een dommerik is dat zeg, als ik er al doorheen zak, had hij toch kunnen weten dat het ijs hem heleml niet zou houden...!! Achteraf zei hij dat hij mij wilde komen redden, maar volgens mij is dat alleen maar een excuus om zijn domme actie achter te verbergen! Ome Joost heeft vervolgens pappa uit het water gevist (kon pappa niet eens zelf, de stumperd) en direct daarna zijn we in volle galop naar huis gerend. Zogezegd om warm te blijven, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik het heerlijk vond om ook op die manier weer wat van mijn onuitputtelijke energie kwijt te raken!! Ik heb echt genoten!!!


Afijn, thuisgekomen kreeg pappa droge schoenen, sokken en een broek van ome Joost, en werd ik lekker droog gewreven en in de warme kamer gelegd.


Die tweebeners zijn toch wel rare wezens hoor...! Voeden ze mij op als ware ik een echte commandobullin zodat ik mezelf prima kan redden, vinden ze vervolgens alsnog dat ik gered moet worden, waarna de redder nota bene zelf gered moest worden...!!! Ik zal ze nooit begrijpen denk ik!


Nadat we, aan het einde van de avond, weer in het BBK aangekomen waren, was Broertje nog steeds niet thuis... Gelukkig gingen we meteen naar buuffie Christel, waar ons roedeltje zich weer verenigde en nadat de tweebeners onder het genot van een de belevenissen van de dag hadden uitgewisseld (Braais heeft ren met buuffie Christel gewandeld en geknuffeld en dus ook een geweldig leuke dag gehad) zijn we gezamenlijk naar ons eigen huisje gegaan en gaan...!

Blondie

Reageer hier 23:42 uur  

   Zaterdag , 26 Februari 2005   

Vanmiddag hoorde ik mamma bellen, en gingen wij snel met pappa mee naar buiten voor een wandelingetje. Toen we terugkwamen, stond mamma al klaar met haar jas aan, ging mijn Grote Broer de bench in en mocht ikke met pappa en mamma mee in Braaises Bee Em Wee!

Na een tussenstop bij een van die winkels die oooooowww zo lekker geuren, reden we verder en na zo'n drie kwartier gereden te hebben parkeerde mamma de auto. En wie deed daar de deur open........??? Ons vriendje LUCKY!!!!

Helemaal enthousiast stoof ik op hem af en na elkaar even betast en besnuffeld te hebben, kreeg ik een heel mooi cadeautje (ok ok, ook voor mijn broertje.....) van tante Marijke en ome Cas!! Maar pappa en mamma kwamen ook niet met lege handen: als eerste werden de papieren van Lucky (eindelijk) officieel overhandigd, maar pappa en mamma hadden daarnaast ook nog allemaal Junkfood voor hem meegenomen!! Onder het mom van: ach, hij zal dit soort maaltjes wel missen, hebben ze dus hamburgers, cheeseburgers en hotdogs voor hem meegenomen!!! Maar het is wel duidelijk dat het mannetje inmiddels volledig gewend is aan (gezond) hondenvoer, want hij liet de Junkfood allemaal links liggen!!

Mamma had nog even een tactische openingszin alias lekkere binnenkomer: 'Goh, wat hebben jullie een vreselijk bankstel...!!!' Wat ze eigenlijk bedoelde was, dat de stof zo vreselijk aanhaalde dat alle haartjes erop kleefden, maar het kwam een beetje verrot haar strot uit...

Nadat we de speeltjes hadden uitgepakt wilde ik leuk gaan spelen met Lucky, maar hij was eigenlijk niet zo aardig tegen mij... In eerste instantie rolde ik met mijn schouder en koppie op de grond om hem gunstig te stemmen, maar dat was niet voldoende voor meneer... Uiteindelijk ben ik maar op mijn zij, en vervolgens op mijn rug gaan liggen en Lucky stond zo een hele tijd over me heen en bovenop me...! Nadat hij me had laten gaan, ging hij nog een paar keer ter bevestiging op mij af, maar toen wist ik wel hoelaat het was: meneer was gewoon chagrijnig vandaag denk ik...

Uiteindelijk is hij in zijn mandje gaan liggen, en kon ik me concentreren op een paar kleine vliegdingen die ze in een bench op een tafeltje hadden staan. Helaas kon ik daar niet bijkomen, en nadat ik een paar pogingen had gedaan om die bench op de grond te gooien, verhuisde die bench met die vliegdingen naar de keuken... Toen ben ik maar op de grond voor de keukendeur (die deur moet en zal toch nog een keertje open gaan, toch?) gaan liggen!

Tsja...wat zal ik zeggen over deze middag...... ik heb voor het eerst meegemaakt dat een soortgenootje mij op mijn ruggetje dwong en heb er eigenlijk wel een deuk in mijn imago van opgelopen.... Ik had gehoopt lekker met Lucky te kunnen spelen, maar meneer wilde alleen maar in zijn mandje liggen slapen...... De vliegdingen wilden wel met mij spelen, maar die mochten dat van tante Marijke niet... Gelukkig ben ik wel lekker geknuffeld door ome Cas en tante Marijke en dat maakte een hoop goed vandaag! En bij thuiskomst zijn Grote Broer en ik samen met mamma een megawandeling gaan maken, dus mijn dag is uiteindelijk nog wel leuk geworden!!!

Lieve tante Marijke en ome Cas: bedankt voor jullie gastvrijheid en (jaja, ook namens Grote Broer) bedankt voor het mooie trekspeeltje!! Ik hoop jullie snel weer te zien en dan kom ik ook gewoon weer mee hoor, want ik ben niet zo snel uit het veld te slaan!! Enne Lucky: volgende keer neem ik gewoon Grote Broer mee!! Zullen we eens zien of je dan nog steeds zo'n grote bek hebt!!!

Lebbert,
Blondie

Reageer hier 01:40 uur  

   Zondag , 20 Februari 2005   

ONZE SYBERI-TRAINING VAN VANDAAG!

Vandaag zijn Pup en ik eindelijk weer voorzichtig, na onze gedwongen rustkuur van een paar weken vanwege onze blessures, wat gaan suffiffallen met pappa en mamma, wat uiteindelijk een soort Noordpool-expeditie werd!!

Bepakt met rugzak met water en een overlevingspakket, GPS en enige warmte- en waterdichte kleding voor pappa en mamma reisden wij af naar Het Bos.

Daar aangekomen moest eerst even de energie van al die weken eruit en pffff....ik heb Pup nog nooit zo hard zien rennen! Daarna hebben we even wat tijgeroefeningen gedaan en zijn we vervolgens over wat boomstammen gesprongen om de hamstrings wat op te warmen. Hier en daar nog even wat buik- en borstspieren getraind (vooral Pups buikspieren zijn als gevolg van haar sterilisatie sterk verzwakt dus behoeven nogal wat training) en toen begon het Echte Werk!

We kwamen tijdens onze tocht op een grote hei uit, die we dwars (dus dr de hei en niet over de paden) moesten oversteken. Een gure harde wind stak op en binnen 5 minuten zaten we midden in een echte sneeuwstorm!! Het was onwijs koud, maar twee commandobullen draaien daar hun poot niet voor om natuurlijk! Na een half uur was er best wat sneeuw blijven liggen en moesten we weer de hei oversteken, maar omdat de pollen hei hoger zijn dan wijzelf, was het best lastig en koud af en toe. Hard werken, dus maar ik had er natuurlijk geen enkel probleem mee! Pup vond het af en toe wat lastig en zette regelmatig haar bokkepruik op  :mad: maar ze moest doorzetten van pappa en mamma!

Het voelt goed om weer een dagje training achter de rug te hebben!

Commandobull Braais & Co.

--------------

Noot van Elske:
We hebben in totaal zo'n anderhalf uur gesuffiffald en Bryce en Blondie hebben geen last van hun oude blessures gehad!! Er werd volop rond gerend en geen van beiden heeft ook maar enig moment aangegeven ergens pijn te hebben. We hebben deze eerste tocht bescheiden gehouden en niet te zwaar gemaakt, maar door de onverwachte sneeuwval werd het een behoorlijk barre tocht. Ik ben blij dat het zo goed gaat met B&B!!

Nu liggen ze uitgeteld in de mand te  :slape: en ik zal zo wat foto's van vandaag in de fotohoek plaatsen!

Reageer hier 23:02 uur  

   Zaterdag , 22 Januari 2005   

Vanmorgen ging mamma al vroeg op pad en kwam thuis met een tas vol spannend ruikende cadeautjes. Pup en ik zaten al helemaal klaar om die cadeautjes in ontvangst te nemen, maar nee hoor, we kregen ze niet... Ze waren niet voor ons, zie mamma, wij zouden al genoeg speeltjes hebben...

Vervolgens moesten Pup en ik naar boven, en toen hoorden we allerlei geluiden beneden en buiten. Er bleken hele aardige mensen op bezoek te zijn met een heel lief bulletje!! Maar omdat dat bulletje niet zo'n leuk verleden heeft, mocht hij eerst zelf even zonder ons het BBK verkennen, en moesten wij wachten...... Na een kwartiertje mocht Blondie naar buiten en na weer een kwartiertje mocht ik ook!!

We hebben heerlijk in de tuin geravot, ik heb samen met Pup ons nieuwe vriendje het BBK laten zien. Pup deed nog voor hoe hij in het water kon springen, maar dat ging hem kennelijk echt iets te ver. Toen hij aan de rand van het water stond, heb ik even overwogen hem erin te duwen maar daar zag ik toch maar van af...

Ook binnen hebben we het heel gezellig gehad. Hoewel ons nieuwe vriendje af en toe een klein beetje jaloers was als iemand Pup of mij aaide, ging het verder helemaal top!! Pappa heeft ons nieuwe vriendje geleerd om op commando te 'zitten' en aan de pappa en mamma van ons vriendje uitgelegd hoe de clicker werkt en er eentje meegegeven. Kunnen ze ons nieuwe vriendje klaarstomen voor het bullencommandoteam!!!

Het ging allemaal zo ontzettend goed en we hebben zo'n leuke, gezellige middag gehad, dat ik pappa en mamma hoorde zeggen dat ons nieuwe vriendje van harte welkom is om te komen losjeren als zijn nieuwe pappa en mamma een keertje weg moeten of op vakantie gaan en hij niet mee kan. Met een beetje mazzel gaan we ons nieuwe vriendje dus nog veeeeeeeeeel vaker zien en kunnen we heeeeerlijk met hem spelen!!!

Wie ons nieuwe vriendje is??? EEN HEEL GELUKKIG BULLETJE, luisterend naar de naam Lucky!!

 
Lebbers,
Braais

1 Reactie 00:34 uur  

   Woensdag , 12 Januari 2005   

Aangezien Bryce op dit uur al volop in dromenland is, ben ik zelf maar eens achter de pc gekropen om jullie verslag te doen van zijn acties van de afgelopen dagen...

Zoals jullie weten gaan B&B regelmatig met mij mee naar kantoor en zijn zij daar net zo thuis als thuis. Omdat Vincent al een tijdje thuis was, zijn de bullen ook al een tijdje niet mee naar kantoor geweest, hetgeen tot commentaar van Bryces collega's leidde. Dus: afgelopen donderdag mocht Bryce een dagje mee naar kantoor. Nou dat hebben 'zijn meiden' geweten hoor!!

Totally in love heeft Bryce een tijdlang naar Jetje zitten kijken, met een af en toe groter wordende flip, onder het regelmatig slaken van een diepe zucht....

Rond het middaguur werd er aangebeld, Bryce taalt er nooit naar om naar buiten te glippen, maar Deze Donderdag besloot hij anders... Bryce schoot naar buiten, rende de parkeerplaats over de straat op (gelukkig een ventweg waar niet veel verkeer rijdt en ook niet hard), en begon mee te rennen met een op dat moment (toch) passerende auto. En een bull zou geen bull zijn als hij zou reageren op het geroep van het hele kantoor, wat inmiddels buiten stond, Bryce rende lekker verder. Hij moet gedacht hebben: 'Goh, wat leuk, ik kan deze auto bijhouden!!' , niet wetende dat de bewuste auto nauwelijks durfde te rijden uit angst Bryce onder zijn wielen te krijgen. Uiteindelijk stopte de auto en Bryce z'n interesse was over. Op naar het volgende avontuur: 'kijken of ik de belendende kantoorruimtes kan betreden!! Hey, wat hoor ik daar??? O, mamma komt ook mee rennen en mee naar het buurkantoor! Wat leuk!! En daar heb je ook mijn andere collega's!!! Geweldig, dan gaan we lekker met z'n allen op bezoek bij de buren van 5 kantoren verderop!! Zomaar even wat gedachte-gangen van Bryce op een rijtje...

Gelukkig kwam hij toen wel op mijn geroep (lekker hoor, zo'n MG-hondje...ach het blijft een bulletje...!) en kon ik hem aangelijnd weer mee naar binnen nemen. Zo'n beetje het hele industrieterrein stond voor de ramen.....

Deze week zijn B&B ook een paar dagen mee naar kantoor en tijdens het uitlaatrondje gistermiddag heeft Bryce mij weer versteld doen staan...
Nadat hij een hele dikke boom had uitgekozen, om lekker tegenaan te piemelen, was zijn verbazing heel groot toen er geen plas, maar een drolleke kwam!! Slap van de lach om zijn bezopen gezicht, maar ook vanwege het standje waarin hij deze drol produceerde, heb ik hem maar uit laten poepen... Moet je je voorstellen: je bull, balancerend op 3 poten, leunend tegen een boomstam die vervolgens 'plop-plop-plop' een prachtig drolleke produceert... Ik heb me rot gelachen...!

Bij thuiskomst vertelde Vincent dat Bryce onlangs ook een keertje tegen een boom aan wilde plassen, maar niet (meer) goed wist welke poot hij moest optillen en toen maar zijn rechterachter EN -voorpoot optilde....

Een bulletje in je leven geeft je iedere dag weer zoveel hilarische momenten....prachtig (en daarom hou ik zoveel van ze...)

1 Reactie 00:38 uur  

   Dinsdag , Wrong Number   
5 Reacties uur  

   Dinsdag , Wrong Number   
5 Reacties uur  

   Dinsdag , Wrong Number   
1 Reactie uur