BRYCE EN BLONDIE
  < Maart 2014 >  
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


   Vrijdag , 29 April 2005   

Zondag, 24 april 2005

 

Vanmiddag werden onze benches ingeklapt, ons speelgoed bij elkaar geraapt, botjes ingepakt en alles samen met de spulletjes van pappa en mamma in de auto gepropt. Wij zelf pasten er nog net bij, en na een paar uurtjes rijden parkeerde pappa eindelijk de auto. Helaas mochten we er nog niet uit, want we gingen ook nog eens 3 kwartier met de auto varen!! Onderweg op de boot ben ik helaas uitgegleden en belandde ik met mijn kop in een reddingsboei (zie fotohoek)...

Aan de andere kant van het water mochten we eindelijk definitief uit de auto en waren we in een geweldig mooi huisje, wat ons huisje-voor-één-week bleek te zijn!! Yessss!!! We zijn op vakantie op Amehoelaland!! Jippiiiiiieeeeeeeeee!!!!!!!!

 

Maandag, 25 april 2005

Vandaag, net als gisteren, een heerlijk zonnetje in een strak blauwe lucht. Al vroeg uit de veren om lekker bijtijds naar de zee te kunnen. Door de duinen van Ballum waren we vanuit het huisje binnen 10 minuten al bij de zee! En sodejosie zeg, wat hebben ze hier een grote zandbak!! Geen kip te bekennen, alleen van die witte en wit/zwarte vliegdingen waar je zoooo heerlijk achteraan kunt rennen!! Pup heeft haar korte pootjes dan ook uit haar lijf gerend (pffff…onvoorstelbaar wat een onvermoeibaar meisje dat is…) en ik heb me bezig gehouden met het kapot kraken van schelpjes. Tussen de bedrijven door Pup nog even uit het drijfzand  gered. Later op de middag nog lekker in de tuin liggen zonnen. Hmmm…het leven van een bulletje (of 2) op een drijfland is zo slecht nog niet!!!

 

Dinsdag, 26 april 2005

Ook vanmorgen weer prachtig weer en ook nu weer snel op stap. Vandaag op zoek naar een andere zandbak: bij Hollum ook weer zo’n heerlijk verlaten stuk zand gevonden waar we dit keer heel veel mossels vonden!! Wat een delicatesse zeg, zo’n mossel! Afgewisseld met wat stukjes zeewier echt een 5-sterrenmaaltijd! Pappa en mamma waren er minder blij mee, want iedere keer als we er eentje stonden te kraken, kwamen zij aangesneld. Of zouden zij er ook eentje hebben willen eten?? Na weer een paar uur in die immens grote zandbak te hebben rondgerend, zijn we naar huis gegaan en hebben wij een tijdje in de bench geslapen. Pappa en mamma gingen namelijk een boottocht maken en andere hondjes bekijken (zal ik er dan toch nog een zusje bij krijgen???). Toen ze thuis kwamen,hebben we weer lekker in de tuin gelegen en van het zonnetje genoten. Ik denk niet dat ik er een zusje bij krijg, pappa en mamma vinden 2 echt genoeg… Jammer, want zo’n misvormd zeebulletje had best leuk in ons BBK kunnen rondzwemmen, toch?

 

Woensdag, 27 april 2005

Vanmorgen regen…bah… Hondenweer noemen ze dat, nou ik vind er niks niet wat aan hoor! Na een snel ochtendplasje vertrokken pappa en mamma om één of ander museum te gaan bezoeken. Dat museum ging over allerlei reddingsacties en –boten of zo. Nou, ik red mezelf wel hoor, daar hoef ik niet voor naar een museum! En hoe ik andere bulletjes moet redden hoef ik ook niet in zo’n museum te leren, want daar heb ik als rasechte Commandobull al super veel ervaring mee! Maar goed, aan het einde van de ochtend brak het zonnetje alweer door en hebben pappa en mamma nog even genoten van het uitzicht vanaf de vuurtoren van Amehoelaland. ’s-Middags weer een heerlijke strandtocht gemaakt en dit keer wachtte ons een weer hele andere delicatesse: krab!!! Als klap op de vuurpijl vonden we nog een overheerlijke zeebaars van zo’n 40 centimeter lang die Blondie in haar bek mee naar huis wilde slepen. Helaas staken pappa en mamma, de spelbrekers, daar weer een stokje voor dus hebben we het grootste deel van die vis ter plekke op moeten peuzelen.

 

Donderdag, 28 april 2005

Ook vandaag weer lekker weer. Weliswaar hier en daar een wolkje, maar wel lekker genoeg om een rustdag in te bouwen. Ja, want zo’n strandverkenningstocht op Amehoelaland is ernstig vermoeiend hoor!! Pappa en mamma hebben nog even een klein uitstapje gemaakt en in de buik van een Blauwe Vinvis rondgewandeld, maar die actie kon mij niet boeien. Ik verkoos om lekker in ons huisje-voor-één-week te blijven slapen…

 

Vrijdag, 29 april 2005

Ook vandaag weer een lekker zonnetje, maar op het strand hingen allemaal wolken. Zeedamp, noemden pappa en mamma het, en het gaf een heel mysterieus uitzicht. Wel heel mooi met af en toe het zonnetje erdoor, maar omdat het zicht soms zo slecht was, mochten we niet los. Jammer, maar aan de andere kant hebben we deze week al zo verschrikkelijk veel rondgerend dat we een gewone, stevige strandwandeling ook niet zo erg vonden. Helaas vandaag geen krabbetjes, zeebaarzen of andere lekkernijen gevonden. Na een overheerlijke lunch op een zonovergoten terras van een strandtent zijn we weer richting de boot gegaan en was ons weekje weg (bijna) ten einde… Een heerlijke week waarin we al onze energie kwijt konden en genoten hebben van zon, zee en strand!!! Na in bad te zijn geweest ruiken we nu niet meer naar zeebull, maar gewoon weer naar Baby-bulletjes en resten slechts nog de herinneringen en de foto’s aan deze geweldige week!

 

21:29 uur  

   Zaterdag , 7 April 2012   
- OMG these are amazing!Linda you look oeswame and particularly like some of the three of you that De has taken. Can't wait to meet your little man for some snuggles
04:58 uur  

   Zondag , 8 April 2012   
WAROl8 vnhnlswldvhg
06:58 uur  

   Zondag , 8 April 2012   
qHzvb8 qepxoietjyeu
09:03 uur  

   Zondag , 8 April 2012   
y2qonJ leaozmgaqlqc
10:22 uur  

   Maandag , 9 April 2012   
m4SvLw npgkfcndfozi
22:38 uur  

Donderdag, 27 Maart 2014  
15:31 uur