BRYCE EN BLONDIE
  < Maart 2014 >  
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


   Zaterdag , 26 Februari 2005   

Vanmiddag hoorde ik mamma bellen, en gingen wij snel met pappa mee naar buiten voor een wandelingetje. Toen we terugkwamen, stond mamma al klaar met haar jas aan, ging mijn Grote Broer de bench in en mocht ikke met pappa en mamma mee in Braaises Bee Em Wee!

Na een tussenstop bij een van die winkels die oooooowww zo lekker geuren, reden we verder en na zo'n drie kwartier gereden te hebben parkeerde mamma de auto. En wie deed daar de deur open........??? Ons vriendje LUCKY!!!!

Helemaal enthousiast stoof ik op hem af en na elkaar even betast en besnuffeld te hebben, kreeg ik een heel mooi cadeautje (oké oké, ook voor mijn broertje.....) van tante Marijke en ome Cas!! Maar pappa en mamma kwamen ook niet met lege handen: als eerste werden de papieren van Lucky (eindelijk) officieel overhandigd, maar pappa en mamma hadden daarnaast ook nog allemaal Junkfood voor hem meegenomen!! Onder het mom van: ach, hij zal dit soort maaltjes wel missen, hebben ze dus hamburgers, cheeseburgers en hotdogs voor hem meegenomen!!! Maar het is wel duidelijk dat het mannetje inmiddels volledig gewend is aan (gezond) hondenvoer, want hij liet de Junkfood allemaal links liggen!!

Mamma had nog even een tactische openingszin alias lekkere binnenkomer: 'Goh, wat hebben jullie een vreselijk bankstel...!!!' Wat ze eigenlijk bedoelde was, dat de stof zo vreselijk aanhaalde dat alle haartjes erop kleefden, maar het kwam een beetje verrot haar strot uit...

Nadat we de speeltjes hadden uitgepakt wilde ik leuk gaan spelen met Lucky, maar hij was eigenlijk niet zo aardig tegen mij... In eerste instantie rolde ik met mijn schouder en koppie op de grond om hem gunstig te stemmen, maar dat was niet voldoende voor meneer... Uiteindelijk ben ik maar op mijn zij, en vervolgens op mijn rug gaan liggen en Lucky stond zo een hele tijd over me heen en bovenop me...! Nadat hij me had laten gaan, ging hij nog een paar keer ter bevestiging op mij af, maar toen wist ik wel hoelaat het was: meneer was gewoon chagrijnig vandaag denk ik...

Uiteindelijk is hij in zijn mandje gaan liggen, en kon ik me concentreren op een paar kleine vliegdingen die ze in een bench op een tafeltje hadden staan. Helaas kon ik daar niet bijkomen, en nadat ik een paar pogingen had gedaan om die bench op de grond te gooien, verhuisde die bench met die vliegdingen naar de keuken... Toen ben ik maar op de grond voor de keukendeur (die deur moet en zal toch nog een keertje open gaan, toch?) gaan liggen!

Tsja...wat zal ik zeggen over deze middag...... ik heb voor het eerst meegemaakt dat een soortgenootje mij op mijn ruggetje dwong en heb er eigenlijk wel een deuk in mijn imago van opgelopen.... Ik had gehoopt lekker met Lucky te kunnen spelen, maar meneer wilde alleen maar in zijn mandje liggen slapen...... De vliegdingen wilden wel met mij spelen, maar die mochten dat van tante Marijke niet... Gelukkig ben ik wel lekker geknuffeld door ome Cas en tante Marijke en dat maakte een hoop goed vandaag! En bij thuiskomst zijn Grote Broer en ik samen met mamma een megawandeling gaan maken, dus mijn dag is uiteindelijk nog wel leuk geworden!!!

Lieve tante Marijke en ome Cas: bedankt voor jullie gastvrijheid en (jaja, ook namens Grote Broer) bedankt voor het mooie trekspeeltje!! Ik hoop jullie snel weer te zien en dan kom ik ook gewoon weer mee hoor, want ik ben niet zo snel uit het veld te slaan!! Enne Lucky: volgende keer neem ik gewoon Grote Broer mee!! Zullen we eens zien of je dan nog steeds zo'n grote bek hebt!!!

Lebbert,
Blondie

01:40 uur  

Donderdag, 27 Maart 2014  
15:31 uur