BRYCE EN BLONDIE
  < Maart 2014 >  
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


   Zondag , 20 Februari 2005   

ONZE SYBERI╦-TRAINING VAN VANDAAG!

Vandaag zijn Pup en ik eindelijk weer voorzichtig, na onze gedwongen rustkuur van een paar weken vanwege onze blessures, wat gaan suffiffallen met pappa en mamma, wat uiteindelijk een soort Noordpool-expeditie werd!!

Bepakt met rugzak met water en een overlevingspakket, GPS en enige warmte- en waterdichte kleding voor pappa en mamma reisden wij af naar Het Bos.

Daar aangekomen moest eerst even de energie van al die weken eruit en pffff....ik heb Pup nog nooit zo hard zien rennen! Daarna hebben we even wat tijgeroefeningen gedaan en zijn we vervolgens over wat boomstammen gesprongen om de hamstrings wat op te warmen. Hier en daar nog even wat buik- en borstspieren getraind (vooral Pups buikspieren zijn als gevolg van haar sterilisatie sterk verzwakt dus behoeven nogal wat training) en toen begon het Echte Werk!

We kwamen tijdens onze tocht op een grote hei uit, die we dwars (dus dˇˇr de hei en niet over de paden) moesten oversteken. Een gure harde wind stak op en binnen 5 minuten zaten we midden in een echte sneeuwstorm!! Het was onwijs koud, maar twee commandobullen draaien daar hun poot niet voor om natuurlijk! Na een half uur was er best wat sneeuw blijven liggen en moesten we weer de hei oversteken, maar omdat de pollen hei hoger zijn dan wijzelf, was het best lastig en koud af en toe. Hard werken, dus maar ik had er natuurlijk geen enkel probleem mee! Pup vond het af en toe wat lastig en zette regelmatig haar bokkepruik op  :mad: maar ze moest doorzetten van pappa en mamma!

Het voelt goed om weer een dagje training achter de rug te hebben!

Commandobull Braais & Co.

--------------

Noot van Elske:
We hebben in totaal zo'n anderhalf uur gesuffiffald en Bryce en Blondie hebben geen last van hun oude blessures gehad!! Er werd volop rond gerend en geen van beiden heeft ook maar enig moment aangegeven ergens pijn te hebben. We hebben deze eerste tocht bescheiden gehouden en niet te zwaar gemaakt, maar door de onverwachte sneeuwval werd het een behoorlijk barre tocht. Ik ben blij dat het zo goed gaat met B&B!!

Nu liggen ze uitgeteld in de mand te  :slape: en ik zal zo wat foto's van vandaag in de fotohoek plaatsen!

23:02 uur  

Donderdag, 27 Maart 2014  
15:31 uur